green and gold bright blogging facebook post
LA CÂNEPĂ ARTIZAN – Sponsor al târgului EXPO LA CÂNEPĂ, Ediția a III-a
LA CÂNEPĂ ARTIZAN – Sponsor al târgului EXPO LA CÂNEPĂ, Ediția a III-a

La Cânepă Artizan, o dorință profundă este împărtășită între noi toți pentru o viață sănătoasă și, cu un angajament față de agricultura regenerativă, economia locală și educația sanitară holistică.

Aspirăm să fim o forță definitivă în industria de cânepă în creștere rapidă.

Credem că putem face bine făcând bine, susținând nu numai rezultatele noastre, ci și persoanele implicate, mediul și clienții noștri. Calitatea, integritatea, atenția și transparența sunt priorități la fiecare pas.

Valoarea muncii care merită: Să lucrezi cu intenție și scop

În Romania, oamenii „vorbesc despre poveste”. Urmând această tradiție, am dori să vă spunem povestea valorilor și experiențelor de viață care ne conduc misiunea aici La Cânepă.

În familie, toți împărtășim un angajament profund pentru o viață sănătoasă, și confecționarea celor mai pure și mai puternice infuzii de cânepă disponibile.

Vrem să fim o companie care este un model pentru a face pașii suplimentari pentru a face lucrurile în mod durabil, conștient și într-un mod care oferă produse curate, sănătoase și delicioase în care puteți avea încredere. Colectiv, suntem dedicați abilitării consumatorilor și conducerii ca forță definitivă în industria canabisului în creștere rapidă.

Ferma La Cânepă

Ferma este situată în Transilvania, Comuna Mădăraș în sud-estul judeţului Bihor, la o distanţă de 37 km de Municipiul Oradea şi 5 km de Salonta, graniţa cu Ungaria. Teritoriul comunei este prin excelenta de câmpie, străbătut de pârâul Oprei și canalul colector dintre Crișul Repede și Crișul Negru. Câmpia este fragmentată de o serie de forme negative reprezentate prin văi denumite de localnici „corhana”, „văi” sau „velj”. Acest șes reprezintă din punct de vedere geologic, fundul lacului panonic, umplut la începutul cuaternarului cu aluviuni diferite. Toate aceste aluviuni au dat naștere la câmpuri întinse. Câmpurile sunt brăzdate de văi ca „Veljul Mare”, „Veljul Negreștilor” (Ianoșda), Valea Oprea (Homorog), Valea Corhana (Mădăras).

Terenul este bogat în minerale și este un loc ideal pentru cultivarea substanțelor botanice .

Ferma La Cânepă oferă cazare pentru oaspeți, excursii de degustare, servicii de retragere wellness și educație agricolă regenerativă. Ferma este dedicată oferirii de experiențe care îmbogățesc viața pentru cei care doresc să învețe despre viața holistică, precum și pentru cei care doresc pur și simplu să întinerească într-un cadru luxuriant, relaxant.

Ferma La Cânepă este situată pe ceea ce este considerat de mulți terenuri de vindecare. Mădăraș este cunoscută pentru subsolul bogat în minerale și apă geotermală. Un studiu efectuat recent printr-un program transfrontalier a confirmat că localitatea Mădăras dispune de mari resurse de apă geotermală. Bogată în minerale, apa de aici este benefică pentru tratarea reumatismului şi a bolilor locomotorii şi neurologice. Zona atrage mulți căutători spirituali și este cunoscută pentru că este un loc de renaștere și transformare.

Angajamentul nostru

Ca parte a unei mișcări în creștere a companiilor care doresc să creeze o lume mai bună, suntem dedicați fabricării produselor botanice din plante întregi, pure, fără chimice și pesticide. Susținem fermele și întreprinderile locale care împărtășesc valorile noastre.

O parte esențială a valorilor noastre, familia subliniază interconectarea noastră; coexistând în considerație și cu respect unul față de celălalt și cei pe care îi servim. Ca atare, întâlnirea cu familia noastră este cheia pentru a înțelege despre ce suntem.

  • Realizat cu ingrediente organice pure, provenite direct de la fermieri locali
  • Întotdeauna fără izolații pentru a vă asigura siguranța și a spori eficacitatea
  • Fabricat în Romania cu respect pentru pământ și bunăstarea oamenilor
  • 3+ ani de experiență în agricultură de canabis și implicare legislativă

La Cânepă Artizan este sponsor al târgului EXPO LA CÂNEPĂ – ediția a III-a 2023 ce va avea loc la Oradea, în data de 21-22 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *