green and gold bright blogging facebook post
Despre EXPO
Despre EXPO

Targul National de Canabis si Ierburi Medicinale La Canepa este cel mai mare targ de acest gen din Romania. Cel de-al treilea an va avea loc, in perioada 21-22 Octombrie 2023 la Oradea în incinta ERA SHOPPING PARK orele 11-20 ( Adresa: Calea Aradului 62, Oradea, 410223 ) si cu siguranta este ceva de asteptat!.

Vizitatorii pot astepta cu nerabdare sa vada  expozitii exclusive, inclusiv tehnologie de cultivare, ingrasaminte, seminte, accesorii pentru fumat, vaporizatoare, atat expuse, cat si in vanzare . Nu ratati sa cumparati diverse produse cosmetice si imbracaminte din canepa si luati la voi cateva gustari delicioase din canepa!


Mass-media concentrata pe cresterea gradului de constientizare a canabisului joaca intotdeauna un rol important La Expo Canepa. Impreuna cu Asociatii si Fundatii Umanitare, ONG, Voluntariat care folosesc canabisul ca resursa naturala sau lupta pentru legalizarea si consumul medicinal al canabisului, toate pot fi gasite din nou la targul din acest an. Puteti astepta cu nerabdare conferinta noastra profesionala La Canepa cu Speakeri de top din Romania si din strainatate  a carei popularitate creste de la an la an. 


Editii Trecute:

EXPO La Canepa Editia a-II-a 2022
EXPO La Canepa ZIUA RECOLTEI – EDIȚIA I – 2021

EXPO La Canepa Editia a-III-a 2023

invitație poster

Editii Trecute:

EXPO La Canepa Editia a-II-a 2022

Expo_La_Canepa_RO

EXPO La Canepa ZIUA RECOLTEI – EDIȚIA I – 2021

Invitatie Expo Canepa Editia 1

Galerie: EXPO CÂNEPĂ – ZIUA RECOLTEI – EDIȚIA I – 2021

Galerie: EXPO CÂNEPEXPO La Canepa Editia a-II-a 2022
Domeniu de Activitate


RESURSE NATURALE
CRESTERE
SEMINTE
ACCESORII
MASS-MEDIA
VAPORIZARE
ARTA
INSTITUTIILE
EXTRACTIE
GROWSHOPY
CBD
INDUSTRIALA
Sponsori GENERAL


Sponsori VIP


SponsoriSponsori OFICIAL AL ​​CONFERINTEI PROFESIONALE