green and gold bright blogging facebook post
Despre EXPO
Despre EXPO

Targul National de Canabis si Ierburi Medicinale EXPO La Canepa este cel mai mare targ de acest gen din Romania. Cel de-al patrulea an va avea loc, in perioada ---- si cu siguranta este ceva de asteptat!.

Vizitatorii pot astepta cu nerabdare sa vada  expozitii exclusive, inclusiv tehnologie de cultivare, ingrasaminte, seminte, accesorii pentru fumat, vaporizatoare, atat expuse, cat si in vanzare . Nu ratati sa cumparati diverse produse cosmetice si imbracaminte din canepa si luati la voi cateva gustari delicioase din canepa!


Mass-media concentrata pe cresterea gradului de constientizare a canabisului joaca intotdeauna un rol important La Expo Canepa. Impreuna cu Asociatii si Fundatii Umanitare, ONG, Voluntariat care folosesc canabisul ca resursa naturala sau lupta pentru legalizarea si consumul medicinal al canabisului, toate pot fi gasite din nou la targul din acest an. Puteti astepta cu nerabdare conferinta noastra profesionala La Canepa cu Speakeri de top din Romania si din strainatate  a carei popularitate creste de la an la an. 


EXPO La Canepa Editia a-IV-a 2024

Acest eveniment se concentrează pe cele mai importante evoluții științifice din aceste industrii variate. Profesioniștii din aceste domenii, inclusiv reprezentanții firmelor distribuitoare de ulei CBD, se reunesc pentru a discuta și aborda provocările majore din aceste industrii în continuă evoluție.
Domeniu de Activitate
RESURSE NATURALE
CRESTERE
SEMINTE
ACCESORII
MASS-MEDIA
VAPORIZARE
ARTA
INSTITUTIILE
EXTRACTIE
GROWSHOPY
CBD
INDUSTRIALA

Editii Trecute

Sponsori GENERAL


Sponsori VIP


SponsoriSponsori OFICIAL AL ​​CONFERINTEI PROFESIONALE