green and gold bright blogging facebook post
Dr. Vlad-Petru Nuțu
• Dr Vlad-Petru Nuțu este doctor  practicant, lucrând ca Medic Generalist  în Irlanda și studiind canabisul de peste cincisprezece ani.

• În practica actuală, el vede zilnic până la  50 de pacienți, având de-a face cu o  cohortă specifică de pacienți care suferă în principal de patologii musculo scheletice, dureri cronice, dependență de substanțe și boli psihiatrice.Membru activ al:


 

• “International Cannabinoid Research Society”

ICRS este o organizație apolitică, non-religioasă, dedicată cercetării științifice în toate domeniile canabinoizilor. ICRS a fost încorporat oficial ca societate de cercetare științifică în 1992.  Înainte de aceasta, simpozioane au fost organizate de diverși cercetători în domeniu începând cu 1970. Membrii Societății au crescut de la 50 de membri inițiali în primul său an la peste 650 de membri din  toată lumea. Printre membrii: Prof. Raphael MechoulamMembru activ al:


• “Medical Cannabis Clinicians Society” MCCS este o comunitate independentă de pionieri în canabisul medical  – primii prescriptori ai acestui tratament în Marea Britanie. Societatea este o comunitate non-profit condusă de experți, dedicată aducerii acestui medicament în mod sigur, legal și eficient persoanelor care  trăiesc cu boli cronice. Printre membrii Prof. David Nutt (Drug Science & Project Twenty21), Prof Michael BarnesMembru activ al:


   

• “ECA Academy” Academia ECA este organizația educațională înființată de Fundația ECA,  care dezvoltă și organizează o multitudine de cursuri de educație internaționale, conferințe și seminarii web despre GMP și conformitatea cu reglementările, preluând provocările emergente GMP  și subiectele discutate în prezent.

Membru fondator al:
• “Societății Științifice de Cercetare a Canabinoizilor din România Societatea Științifică de Cercetare a Canabinoizilor își propune să formeze relații și să stabilească un teritoriu comun în educația și cercetarea științifică a canabinoizilor în serviciul umanității.

• Certificări internaționale și studii multiple în domeniul canabisului medical printre care certificare în domeniul GMP/GDP, calificare în prescrierea medicamentelor canabinoide obținută de la “The  Academy of Medical Cannabis” în UK, “The Medical Cannabis  Institute” în SUA si multe altele.
• colaborari cu prima companie farmaceutică irlandeză care se  concentrează exclusiv pe utilizarea clinică a fito-canabinoizilor și a  altor compuși pe bază de plante în calitate de consultant medical
• colaborari cu Oleo - companie irlandeză de canabis medical aprobată de Ministerul Sănătății pentru a furniza produse biofarmaceutice pe  bază de canabis pentru registrul național de canabis pentru uz medical - pentru dezvoltarea de politici și proceduri standard de  operare pentru clinici și facilități de cultivare farmaceutică în conformitate cu normele GMP, dedicate canabisului medical autorizatAutor: TRATAT DE CANABINOLOGIE

Acest tratat este dedicat furnizării de informații educaționale bazate pe dovezi practicienilor din domeniul sănătății și publicului larg. Toate informațiile distribuite în această carte se bazează pe cercetări științifice și au dovezi semnificative care să o susțină. Publicat de Editura Eikon - acreditată de Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS).