green and gold bright blogging facebook post
Reguli de Vizitare

  REGULAMENTUL DE VIZITAREA IN TIMPULUI EXPOSITIONAL: EXPO La Canepa Editia a-III-a 2023

  • Vizitatorii pot intra si ramane in zona expozitionala cu conditia sa respecte legile si regulamentele interne ale zonei expozitionale.
  • Vizitatorii care intra in incinta Parcului Expozitional sunt obligati sa se comporte astfel incat sa nu provoace daune spatiilor, echipamentelor sau oricaror obiecte situate in incinta. De asemenea, acestia sunt obligati sa mentina curatenie in incinta.
  • Orice persoana care constata orice defectiune care poate cauza vatamari persoanelor sau deteriora echipamentele din incinta Parcului Expozitional este obligat sa informeze organizatorul sau sa sune la +4 0771 125 034.
  • Este interzisa folosirea focului deschis in incinta Centrului Expozitional. Fumatul este strict interzis in toate zonele acoperite, cu exceptia zonei special rezervate pentru fumat.
  • Nu sunt permise caini sau alte animale de companie din motive de siguranta.
  • Pentru a asigura protectia minorilor, doar adultii vor avea voie sa intre in incinta EXPO La Canepa. Cei sub 18 ani vor avea voie sa intre doar daca sunt insotiti de un adult! Conducerea evenimentului isi rezerva dreptul de a solicita o dovada a varstei, daca considera necesar. Minorii sub 15 ani au intrare gratuita atunci cand sunt insotiti de un adult.
  • Vizitatorii EXPO La Caneparecunosc si sunt de acord (prin participarea lor) ca organizatorul realizeaza fotografii si videoclipuri ale evenimentului. Inregistrarile vor fi utilizate in scopuri promotionale si publicitare. Daca nu doriti sa fiti capturat, va rugam sa contactati organizatorii evenimentului la punctul de informatii si sa raportati dezacordul si membrilor echipajului, care inregistreaza in prezent.
  Sponsori GENERAL 


  Sponsori VIP


  Sponsori  Sponsori OFICIAL AL ​​CONFERINTEI PROFESIONALE